Pasta Aglio e Olio

Fremgangsmåde

  1. Salt rigeligt en stor gryde vand, og bring det i kog. Kog pastaen al dente, mens du udfører følgende trin.
  2. Skær hvidløgsfedene i tynde skiver, og læg dem til side. Pluk persillebladene fra stilkene, og hak dem fint. Tilsæt olivenolie i en stor sauterpande, og varm over medium varme, indtil det begynder at skinne. Tilsæt de skivede hvidløg, og rør konstant, indtil hvidløget er let ristet. Tilsæt chiliflager, og fjern panden fra varmen.
  3. Tilsæt den drænede pasta sammen med cirka 1/4 kop af det reserverede pastavand. Tilsæt citronsaft og persille, og vend det sammen. Smag til med salt og peber, og server.

Ingredienser

  • 1 stk Hvidløg
  • 1 stk Bundt persille
  • 1 dl Olivenolie
  • 1 tsk Chili flakes
  • 250 g Pasta
  • 1 stk Citron

Om opskriften

30 min total tid

25 min arbejdstid

Fantastisk pasta ret, fra filmen Chef.

JP
Jesper Pedersen

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter