Havregrynsboller med græsk yoghurt

Fremgangsmåde

  • Opløs gæren i vandet.
  • Tilsæt yoghurt, honning, salt, havregryn og 3 dl hvedemel.
  • Rør dejen godt sammen og tilsæt resten af melet lidt efter lidt.
  • Ælt dejen grundigt i 6-8 minutter til den er smidig, men stadig klistret/våd.
  • Lad dejen hæve i 1,5 time.
  • Gør dine hænder våde, tag et stykke af dejen, saml den til en bolde og læg den på en bageplade.
  • Fortsæt med resten af dejen, til du har 10 lige store boller.
  • Lad bollerne efterhæve tildækket med et viskestykke i 40 minutter.
  • Bag bollerne ved 225 ℃ i 15-20 minutter.

Ingredienser

  • 25 g Gær
  • 2 dl Lunkent vand
  • 3 dl Græsk yoghurt
  • 1 spsk Honning
  • 1 tsk Salt
  • 2 dl Fintvalsede havregryn
  • 7 dl Hvedemel

Om opskriften

180 min total tid

30 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter