Knækbrød

Fremgangsmåde

  • Ingredienserne baldes sammen og deles i to.
  • Hver af de to klumper lægges mellem 2 stykker bagepapir og udrulles tyndt.
  • Det øverste lag bagepapir fjernes og dejen skæres i passende firkanter.
  • Knækbrødene bages ved 180-200 ℃ i ca. 15 minutter til de er lysebrune.

Ingredienser

  • 1 dl Hørfrø
  • 1 dl Sesamfrø
  • 1 dl Solsikkefrø
  • 1 dl Græskarkerner
  • 1 dl Havregryn
  • 4 dl Hvedemel
  • 2 dl Vand
  • 1 dl Olivenolie
  • 3 tsk Salt
  • 1 tsk Bagepulver

Om opskriften

30 min total tid

15 min arbejdstid

Med masser af frø og kerner.

AU
Anne Udby

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter