Knækbrød

Fremgangsmåde

  • Ingredienserne baldes sammen og deles i to.
  • Hver af de to klumper lægges mellem 2 stykker bagepapir og udrulles tyndt.
  • Det øverste lag bagepapir fjernes og dejen skæres i passende firkanter.
  • Knækbrødene bages ved 180-200 ℃ i ca. 15 minutter til de er lysebrune.

Ingredienser

  • 1 dl Hørfrø
  • 1 dl Sesamfrø
  • 1 dl Solsikkefrø
  • 1 dl Græskarkerner
  • 1 dl Havregryn
  • 4 dl Hvedemel
  • 2 dl Vand
  • 1 dl Olivenolie
  • 3 tsk Salt
  • 1 tsk Bagepulver

Om opskriften

30 min total tid

15 min arbejdstid

Med masser af frø og kerner.

A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter