Dessertkage

Fremgangsmåde

Dag 1
  • Dejen laves ved af piske 135 g sukker og margarine godt inden æggeblommer, mælk, hvedemel og bagepulver røres i.
  • Marengsdejen laves i en anden skål ved af piske æggehvider og 200 g sukker luftigt, hvorefter 1,3 tsk vaniljesukker og mandelflager vendes i.
  • Dejen smøres ud i en smurt form (ca. 25 x 30 cm), og marengsdejen smøres ovenpå.
  • Kagen bages ved 200 ℃ i 30 minutter.
  • Når kagen er afkølet, sættes den i fryseren til dagen efter.
Dag 2
  • Pisk fløden til en stiv skum og vend creme fraiche og 3,5 tsk vaniljesukker i.
  • Cremen smøres på den frosne kage ca. 3 timer før servering.
  • Pynt med friske bær efter smag lige inden servering.

Ingredienser

  • 135 g Margarine
  • 135 g Sukker
  • 3 stk Æggeblommer
  • 1 dl Mælk
  • 100 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 3 stk Æggehvider
  • 200 g Sukker
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 135 g Mandelflager
  • 3 dl Fløde
  • 3 dl Creme fraiche 38%
  • 4 tsk Vaniljesukker
  • 500 g Friske bær

Om opskriften

180 min total tid

60 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter