Bedstefars skæg

Fremgangsmåde

  • Blødt smør og 300 g sukker piskes sammen.
  • Æggeblommerne tilsættes et ad gangen.
  • Bagepulver og hvedemel sigtes sammen og tilsættes sammen med mælk, og dejen røres til den er ensartet.
  • Dejen kommes i et smurt fad (ca. 25 x 30 cm) og bages ved 200 ℃ i 15 minutter.
  • Marengs piskes af 250 g sukker og æggehvider.
  • Kagen tages ud af ovnen og smøres med først et lag marmelade og så marengs.
  • Kagen bages færdig i 15 minutter, til marengsen er gylden.

Ingredienser

  • 400 g Hvedemel
  • 300 g Sukker
  • 4 stk Æggeblommmer
  • 250 g Smør
  • 1 tsk Bagepulver
  • 3 dl Mælk
  • 4 spsk Marmelade
  • 250 g Sukker
  • 4 stk Æggehvider

Om opskriften

60 min total tid

30 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter