Drømmekage fra Brovst

Fremgangsmåde

  • Æg og 300 g sukker piskes over vandbad til en tyk masse (vær opmærksom på, at massen ikke bliver for varm, så den skiller).
  • Hvedemel, bagepulver og vaniljesukker sigtes sammen og vendes forsigtigt i æggemassen.
  • 2 dl mælk og 50 g margarine varmes op og blandes forsigtigt i dejen.
  • Hæld dejen i en smurt form (ca. 25 x 30 cm) og bag kagen ved 200 ℃ i ca. 20 minutter eller til kagen er næsten færdigbagt.
  • Lav fyldet ved at varme 125 g margarine, kokosmel, brun farin og 0,5 dl mælk op i en gryde til det er homogent.
  • Tag kagen ud af ovnen og fordel straks fyldet på kagen.
  • Når fyldet er fordelt, bages kagen ved 225 ℃ i ca. 5 minutter.

Ingredienser

  • 250 g Hvedemel
  • 50 g Margarine
  • 300 g Sukker
  • 4 stk Æg
  • 2 dl Mælk
  • 3 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 125 g Margarine
  • 100 g Kokosmel
  • 250 g Brun farin
  • 1 dl Mælk

Om opskriften

60 min total tid

30 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter