Klassiske cookies

Fremgangsmåde

  • Pisk smør, sukker, brun farin, vaniljesukker og æg godt sammen.
  • Bland hvedemel, natron, bagepulver og salt og vend det i smørblandingen.
  • Brug to spiseskeer til at afsætte dejen i 18 klumper på 2 bageplader.
  • Bag én plade ad gangen i 10-12 minutter ved 175 ℃ varmluft eller til kagerne er gyldne i kanten.

Ingredienser

  • 150 g Blødt smør
  • 125 g Sukker
  • 125 g Brun farin
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 1 tsk Groft salt
  • 1 stk Æg
  • 250 g Hvedemel
  • 1 tsk Natron
  • 1 tsk Bagepulver
  • 250 g Grofthakket mørk chokolade

Om opskriften

40 min total tid

20 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter