Rabarbercrumble

Fremgangsmåde

  • Skær rabarberne i 1-2 cm stykker og kom dem i en skål med sukker, kornene fra en vaniljestang og majsstivelse.
  • Bland godt og fordel det i et ovnfast fad (eksempelvis et tærtefad).
  • Skær smøret i mindre stykker og smuldr det med hvedemel, havregryn, hakkede mandler og flormelis.
  • Smuldr dejen over rabarberne og bag midt i ovnen ved 180 ℃ i ca. 25 minutter.

Serveres med vaniljeis eller creme fraiche rørt med med vaniljesukker.

Ingredienser

  • 400 g Rabarber
  • 100 g Sukker
  • 1 stk Vaniljestang
  • 1 spsk Majsstivelse
  • 150 g Smør
  • 150 g Hvedemel
  • 50 g Havregryn
  • 30 g Grofthakkede mandler
  • 3 spsk Flormelis

Om opskriften

50 min total tid

25 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter