Fremgangsmåde
- Skær rabarberne i 1-2 cm stykker og kom dem i en skål med sukker, kornene fra en vaniljestang og majsstivelse.
- Bland godt og fordel det i et ovnfast fad (eksempelvis et tærtefad).
- Skær smøret i mindre stykker og smuldr det med hvedemel, havregryn, hakkede mandler og flormelis.
- Smuldr dejen over rabarberne og bag midt i ovnen ved 180 ℃ i ca. 25 minutter.
Serveres med vaniljeis eller creme fraiche rørt med med vaniljesukker.
Ingredienser
- 400 g Rabarber
- 100 g Sukker
- 1 stk Vaniljestang
- 1 spsk Majsstivelse
- 150 g Smør
- 150 g Hvedemel
- 50 g Havregryn
- 30 g Grofthakkede mandler
- 3 spsk Flormelis
Opret, find og del opskrifter med hele familien
Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter