Rabarbercrumble

Fremgangsmåde

  • Skær rabarberne i 1-2 cm stykker og kom dem i en skål med sukker, kornene fra en vaniljestang og majsstivelse.
  • Bland godt og fordel det i et ovnfast fad (eksempelvis et tærtefad).
  • Skær smøret i mindre stykker og smuldr det med hvedemel, havregryn, hakkede mandler og flormelis.
  • Smuldr dejen over rabarberne og bag midt i ovnen ved 180 ℃ i ca. 25 minutter.

Serveres med vaniljeis eller creme fraiche rørt med med vaniljesukker.

Ingredienser

  • 400 g Rabarber
  • 100 g Sukker
  • 1 stk Vaniljestang
  • 1 spsk Majsstivelse
  • 150 g Smør
  • 150 g Hvedemel
  • 50 g Havregryn
  • 30 g Grofthakkede mandler
  • 3 spsk Flormelis

Om opskriften

50 min total tid

25 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
AU
Anne Udby

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter