Fremgangsmåde
Marcipanbund
- Rul marcipanen ud i flormelis og udtrik 20-25 bunde.
- Bag bundene ved 200 ℃ varmluft i 5-8 minutter.
- Lad bundene køle.
Vaniljeskum
- Kog 125 g sukker, vand og glucosesirup op til 118 grader.
- Imens piskes æggehvider skummende, 15 g sukker tilsættes og det piskes let op.
- Når sukkermassen er 118 grader, hældes den i æggehviderne i en tynd stråle i kanten af skålen under fortsat piskning.
- Sku røremaskinen op på max til skummet bliver fast og skinnende (5-10 minutter).
- Vend til sidst vaniljepasta i massen.
- Kom skummet i en sprøjtepose med tyl og sprøjt det på bundene i toppe.
Chokoladeovertræk
- Temperer chokoladen.
- Hæld chokoladen i et glas eller en kop, der passer til de opsprøjtede flødeboller og dyp flødebollerne i chokoladen, så alt skummet dækkes af chokolade.
- Lad chokoladen dryppe let af, før før de sættes til hærdning på et stykke bagepapir.
Flødebollerne opbevares på køl.
Opret, find og del opskrifter med hele familien
Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter