Pastasalat med varmrøget laks og dildcreme

Fremgangsmåde

  • Brug en stavblender til at blende dild, persille, creme fraiche, salt, honning, hvidløg og citronsaft sammen til dildcremen.
  • Kog pastaen og lad det køle af.
  • Skær agurk, asparges og forårsløg og bland sammen med pasta og dildcreme.
  • Bræk laksen i stykker og læg ovenpå pastasalaten.

Ingredienser

  • 1 dl Frisk dild
  • 1 dl Frisk persille
  • 200 g Creme fraiche
  • 1 tsk Salt
  • 1 knsp Honning
  • 1 stk Hvidløg
  • 1 tsk Citronsaft
  • 200 g Pasta
  • 1 stk Agurk
  • 8 stk Grønne asparges
  • 5 stk Forårsløg
  • 200 g Varmrøget laks

Om opskriften

40 min total tid

40 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
AU
Anne Udby

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter