Fremgangsmåde
- Brug en stavblender til at blende dild, persille, creme fraiche, salt, honning, hvidløg og citronsaft sammen til dildcremen.
- Kog pastaen og lad det køle af.
- Skær agurk, asparges og forårsløg og bland sammen med pasta og dildcreme.
- Bræk laksen i stykker og læg ovenpå pastasalaten.
Ingredienser
- 1 dl Frisk dild
- 1 dl Frisk persille
- 200 g Creme fraiche
- 1 tsk Salt
- 1 knsp Honning
- 1 stk Hvidløg
- 1 tsk Citronsaft
- 200 g Pasta
- 1 stk Agurk
- 8 stk Grønne asparges
- 5 stk Forårsløg
- 200 g Varmrøget laks
Opret, find og del opskrifter med hele familien
Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter