Citronmåne

Fremgangsmåde

Kage
  • Smørret røres blødt og sukkeret drysses i under omrøring.
  • Æggene tilsættes et ad gangen.
  • Saften og skallen fra én citron tilsættes.
  • Dejen kommes i et smurt fad (ca. 25 x 30 cm) og sættes i en kold ovn.
  • Temperaturen sættes til 165 ℃, og kagen bages i ca. 1 time.
Glasur
  • Lad kagen køle helt af og lav glasur af citronsaft og flormelis til den rette konsistens.

Ingredienser

  • 250 g Smør
  • 250 g Sukker
  • 250 g Hvedemel
  • 4 stk Æg
  • 1 tsk Bagepulver
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 1 stk Økologisk ctron (saft og skal)
  • 1 dl Flomelis
  • 1 stk Citronsaft

Om opskriften

60 min total tid

30 min arbejdstid

Frisk citronmåne.

A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter