Koldhævede havregrynsboller

Fremgangsmåde

Dag 1
  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt de resterende ingredienser (undtagen mælk).
  • Dejen røres sammen med en ske, til den er ensartet og hænger sammen.
  • Dæk skålen med husholdningsfilm og lad den stå i køleskabet natten over.
Dag 2
  • Tænd ovnen på 200 ℃.
  • Brug en spsk til at tage dejen op til 8 lige store portioner og form forsigtigt bollerne med lidt vand på hænderne.
  • Lad bollerne hæve tildækket med et viskestykke i 30 minutter.
  • Pensel bollerne med mælk og bag dem i ca. 30 minutter.

Ingredienser

  • 15 g Gær
  • 4 dl Koldt vand
  • 1 tsk Salt
  • 1 spsk Sukker
  • 100 g Havregryn
  • 375 g Hvedemel
  • 1 spsk Mælk

Om opskriften

80 min total tid

20 min arbejdstid

Nemme koldhævede boller.

A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter