Havregrynscookies

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 175 ℃.
  • Rør havregryn, vaniljesukker, salt og hakket chokolade sammen i en skål.
  • Tilsæt smør, sirup og æg og rør godt sammen.
  • Placér dejen i 12 små toppe på en bageplade med bagepapir og flad dem en smule ud.
  • Bag i 10-12 minutter til de er gyldne i kanten.

Ingredienser

  • 125 g Havregryn
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 1 knsp Salt
  • 60 g Mørk chokolade
  • 1 dl Lys sirup
  • 1 stk Æg
  • 80 g Smeltet smør

Om opskriften

45 min total tid

30 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter