Blomkålsrisotto med svampe og bacon

Fremgangsmåde

  • Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på køkkenrulle.
  • Steg svampe og tilsæt løg og hvidløg.
  • Riv blomkål og tilsæt, når løgene er klare.
  • Tilsæt hvidvin og lad det simre i 5 minutter.
  • Tilsæt madlavningsfløde til konsistensen er blød og sammenhængende.
  • Tilsæt revet parmesan efter smag og smag til med salt og peber.
  • Pynt med hakket persille.

Ingredienser

  • 1 stk Blomkål
  • 1 stk Løg
  • 1 stk Fed hvidløg
  • 1 dl Hvidvin
  • 150 g Revet parmesan
  • 0 l Madlavningsfløde
  • 150 g Bacontern
  • 200 g Svampe
  • 1 dl Hakket persille

Om opskriften

60 min total tid

60 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter