Gulerodsfranskbrød

Fremgangsmåde

  • Opløs gæren i det lunkne vand.
  • Tilsæt revet gulerod, solsikkekerner, havregryn og salt.
  • Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen godt.
  • Lad dejen hæve i en time.
  • Form dejen til et franskbrød, kom det på en bageplade og lad det efterhæve i 30 minutter.
  • Snit brødet med en skarp kniv og pensel med mælk.
  • Bag brødet i en 200 ℃ varm ovn i 30-35 minutter.

Ingredienser

  • 5 dl Lunkent vand
  • 25 g Gær
  • 3 tsk Salt
  • 3 stk Store gulerødder (revet)
  • 1 dl Solsikkekerner
  • 2 dl Havregryn
  • 12 dl Hvedemel
  • 1 spsk Mælk

Om opskriften

150 min total tid

30 min arbejdstid

Ingen beskrivelse
A
Anonym

Opret, find og del opskrifter med hele familien

Dit skræddersyet madunivers, hvor familieopskrifter møder hverdagensretter